uw advertentie hier?
 
|

Lerares christelijk lyceum masturberend op internet

Door een lerares die les geeft op het Christelijk Lyceum in Veenendaal is aangifte gedaan bij Justitie. Zij deed aangifte omdat er foto`s van haar op internet gepubliceerd werden terwijl zij aan het masturberen was en daarbij gebruik maakte van een dildo. De bewuste foto`s waarop de lerares goed te zien is, werden door leerlingen via mobiele telefoons verspreid. De rector van de school wil niet ingaan op het incident. Er is niet uitgesloten dat de foto`s van de masturberende docent door een hacker van haar computer gestolen zijn. De lerares staat ondanks alle commotie wel voor de klas.

Tags: , , , , , , ,

4 Reactie`s op “Lerares christelijk lyceum masturberend op internet”

 1. sandrine zegt:

  In 2000 was deze school ook al in een sexueel schandaal betrokken(zie link> http://www.nieuwsbank.nl/inp/2000/01/0128R074.htm). En nu een lerares die enthousiast dildo-oefeningen tentoonspreidt. Kinky school dat Christelijk lyceum te Veenendaal.

 2. Rick zegt:

  Lekkerrrr…. Wat een voorrecht om dit ‘verboden’ snoepgoed te bewonderen!! Wel een kanjer van formaat en stalen ballen dat ze gewoon weer voor de klas durft te staan. Dit toont wel dat ze stevig in haar schoenen staat en tevreden is met haar mooie lijf. Over smaak valt niet te twisten. Ik vind haar om te smullen zo lekker!!

 3. joep zegt:

  HET ENORME LEED DAT HAAR IS AANGEDAAN HEEFT ZE WETEN TE TROTSEREN. ALS LEVEND VOORBEELD VAN VEERKRACHT EN ABSOLUTE HEROÏEK HEEFT ZE DE WERELD METEEN DURVEN CONFRONTEREN. DAT IS IN TEGENSTELLING TOT DE BRULLENDE REACTIES VAN BLOZENDE PUBERTJES ERG MOEDIG. LATEN WIJ HAAR NU BESCHERMEN EN ONDERSTEUNEN

 4. jelmer zegt:

  Het mag dan wel een aantal jaar geleden zijn dat zij op internet poserde met haar lichaam, maar wij zijn de vieze juf nog niet vergeten, daarom deze herinneringsmail zie datum onderaan.
  Ja juf, na ruim twee jaar stilte toch even een herinnering…….ach, juf …..wat vervelend nou!!

Laat een reactie achter