uw advertentie hier?
 
|

Moskou in de ban van aanslagen

Moskou is in de ban van terrorisme en de Moskovieten leven momenteel in angst na de gewelddadige aanslagen van gisteren. Bij twee zelfmoordaanslagen tijden de ochtendspits vielen zeker 38 doden. Meer dan 60 mensen raakten gewond. Een derde explosie kon worden voorkomen. De verantwoordelijkheid voor de aanslagen is nog niet opgeëist. Het is wel duidelijk dat de aanslagen door vrouwen gepleegd zijn. De aanslagen waren de zwaarste in zes jaar tijd.

aanslag in metro Moskou
De eerste bom explodeerde rond vijf voor acht in een metrotrein die zojuist het station van Loebanka was binnengereden. De bom zou volgens bonnen door een telefoontje tot ontploffing gebracht zijn. 24 mensen kwam op het perron en in de trein om het leven.

Tags: , , , , , , , , ,

Laat een reactie achter