uw advertentie hier?
 
|

Zuid Koreaans marine fregat zinkende

Een marine fregat van het Zuid Koreaanse leger is zinkende in de Gele Zee in de buurt van Noord Korea. Een marineschip van Noord Korea heeft schoten gelost op een ongeïdentificeerd schip. Het getroffen marine schip voer voorbij de maritieme grens tussen noord en zuid Korea.
Momenteel is een reddingsactie aan de gang om de 140 opvarenden van het zinkende schip te kunnen redden. De explosie deed zich voor op de achterzijde van het marineschip. Door bewoners in de omgeving van het incident werd ruim 10 minuten lang geluid van schoten gehoord. Door ministers van de zuid Koreaanse regering werd een spoedvergadering ingelast. Aldus de Zuid Koreaanse president heeft het redden van de opvarenden de eerste prioriteit. Er zijn inmiddels 58 bemanningsleden gered.

Tags: , , , , , , , , , ,

1 Reactie op “Zuid Koreaans marine fregat zinkende”

  1. […] we even op onze tellen letten want de noord- en zuid Koreaanse vrienden zijn oorlog met elkaar aan het voeren. De noordelijke helft schoot een kleine 10 minuten op een schuitje dat in […]

Laat een reactie achter