uw advertentie hier?
 
|

Overvallers in Purmerend aangehouden

aanhouding overvallerIn Purmerend zijn twee mannen aangehouden nadat  een overval gepleegd was op de Plus Supermarkt in Shopping Centre Overwhere op het Leeuwerikplein.

Even voor zessen verschenen vier gemaskerde mannen in de supermarkt en bedreigden het personeel. De politie werd gealarmeerd en kwam met een hoop personeel ter plaatse. Zij maakten gebruik van hondengeleiders en een helikopter cirkelde boven de plaats van het delict. In de supermarkt werd een dader door personeel aangehouden die later aan de politie overgedragen werd. Een andere verdachte werd in de omgeving aangehouden. De 2 andere verdachten wisten te ontkomen.

Van de aanhouding van de tweede verdachte is een video gemaakt door een getuige. Op de video is te horen hoe de verdachte aan het schreeuwen is. Het is onbekend of er buit gemaakt is. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Het is ook niet duidelijk of de tweede verdachte daadwerkelijk iets met de overval te maken had.

Tags: , , , , , , , ,

7 Reactie`s op “Overvallers in Purmerend aangehouden”

 1. […] man werd door de politie onderschept op de Ds. M.L. Kingweg. Een oplettende buurtbewoner zette de aanhouding van die tweede man op video. Zoals geroepen hulde aan de Purmerendse politie en een lintje voor het personeel van de […]

 2. vince zegt:

  Dan moeten ze wel de juiste verdachte oppakken, dus totaal geen hulde aan de pollitie zaanstreek/waterland.
  Ze moeten eerst een goed onderzoek instellen voor dat ze personen oppakken.
  Ik hoop dat dat dit verhaal een staartje krijgt.

  mvg vince

 3. vinnie zegt:

  Deze persoon is onschuldig en alweer op vrije voeten schandelige vertoning van de politie

 4. Jeroenbv zegt:

  hahahahaha hoor em eens janken als een meisje….
  hij zal wel pepperspray in zijn ogen hebben gehad….

  Sukkeltjes…….Overvallen zijn zoooooo jaar 1900….

  MAAK JE SCHOOL NOU MAAR AF….

 5. […] agenten opgepakt en afgevoerd naar het bureau. Een voorbijganger maakte van de arrestatie een video die zijn weg op het internet al snel gevonden had. Hier is het uitgebreide verhaal van de […]

 6. OvsZ zegt:

  Kijk nou eens naar die agentjes, jongetjes allemaal, en stoer dat ze zijn… de politie is echt waardeloos geworden in dit land, het is onlangs nog bewezen ten koste van het leven van een kind wat er zoal bij de politie rondloopt, geweldadige figuren, die geen ander werk kunnen krijgen.
  Je beste vriend, nou, vergeet het maar. Hoed u voor agentjes van onder de 40 jaar!

 7. Bwehehe zegt:

  poster84.27.234.240 – ongewenst commentaar – verwijderd

Laat een reactie achter