uw advertentie hier?
 
|

Grootste huis van Amerika te koop

grootste huis van amerikaHet grootste huis van de Verenigde Staten, met een oppervlakte van 8360 vierkante meter, staat te koop. De villa, even buiten Orlando gelegen, heeft 23 badkamers, dertien slaapkamers, tien keukens en drie zwembaden. Al deze luxe is te koop voor slechts 75 miljoen dollar (ruim zestig miljoen euro). Het huis is echter nog niet niet afgebouwd.

Het huis van Davis Siegel werd niet afgebouwd om geld te besparen in de economische crisis. Siegel verdiende zijn geld met Timesharing. De woning heeft wel een garage die plaats biedt voor twintig auto`s, een bowlingbaan, een bioscoop, een speelhal met videogames, een honkbalveld, een rolschaatsbaan en twee tennisbanen.

Tags: , , , , ,

1 Reactie op “Grootste huis van Amerika te koop”

  1. J de vries zegt:

    Ik wil het huis nu kopen

Laat een reactie achter