uw advertentie hier?
 
|

Lerares bestookt leerling met naaktfoto`s

Melinda Dennehy

Melinda Dennehy

Melinda Dennehy, die werkzaam als lerares is in Groot Brittanie heeft bij de rechter toegeven dat ze naaktfoto`s en seksueel getinte filmpjes verzonden heeft naar een 15 jarige leerling van haar school. Zij wilde hem verleiden. Ook stuurde de lerares verschillende SMS berichten waarin duidelijk werd dat zij zin had in een avontuurtje met de minderjarige jongen.

fragment verzonden seksvideo

Melinda werd afgelopen maart al aangehouden door de politie nadat de jongen de afbeeldingen van de lerares op zijn GSM aan klasgenoten had laten zien. De vrouw nam zelf ontslag na het incident. De rechter oordeelde ook dat zij nooit meer les mag geven. Als zij opnieuw de fout in gaat zal ze alsnog naar de gevangenis moeten.

Tags: , , , , , , ,

2 Reactie`s op “Lerares bestookt leerling met naaktfoto`s”

  1. Sjaak zegt:

    Goed verhaal, lekker kort

  2. Anoniem zegt:

    Da is egt nie normaal man, beetje laat, maar als lerares, had je tog wel fatsoenlijk kunnen zijn, en dan bij zon leerling, die denkt dan ook zo van, whaaaaaah wat is dit, wrm doend ze dit, en die denkt dan ook dat er wel iets los zit in dat vrouwtje haar koppie

Laat een reactie achter