uw advertentie hier?
 
|

Loveparade – Veel doden en gewonden

loveparadeOp de Loveparade die vandaag in Duisburg gehouden werd zijn zeker 15 doden gevallen. Een en ander heeft plaats gevonden nadat er grote paniek uitbrak in een tunneltje dat naar het feestterrein loopt. Doordat de vele mensen in paniek raakten zijn veel mensen onder de voet gelopen. Veel gewonden zijn er slecht aan toe en er zelfs sprake van dat er nog steeds mensen gereanimeerd worden.

De traumahelikopter van de ANWB is ook naar Duisburg om daar medische zorg te verlenen. Naast de vele doden zijn er honderden gewonden, onder wie 45 van hen zwaar gewond zijn.

Op onverklaarbare wijze gaat de organisatie nog steeds verder met het festival. Opmerkelijk is dat het festival berekend was op 500.000 mensen. De eerste schattingen van de bezoekers lopen op tot bijna 1.000.000 feestgangers.

Video:


foto`s:
loveparade drama
loveparade
loveparade
loveparade
loveparade
loveparade

loveparade

Tags: , , , , ,

5 Reactie`s op “Loveparade – Veel doden en gewonden”

  1. […] staan meer foto`s van het […]

  2. […] Theo was getuige van het dodelijke drama dat zich afspeelde op de Loveparade in Duisburg. Mental Theo zou eigenlijk als DJ moeten optreden […]

  3. […] nu toe op 19 staat komen de verhalen van de getuigen los. In de Telegraaf is te lezen dat vlak voor de paniek die ontstond bij de bezoekers een politiebusje met loeiende sirenes zich een weg probeerde te banen […]

  4. loek zegt:

    Er zullen in de loop van de dagen genoeg logen op de proppe komen die het weer weten de een nog beter als de ander.alleen hier hadden ze dan af gelopen vrijdag mee moeten komen.het is triest dat dit gebeurd is alleen de grote mensen gaan nu de kop in het zand steken let men spreekt nu al dat alle veigegheids maatregelen zijn door genomen, met 19 doden en een hoop gewonden hebben ze toch iets over het hoofd gezien.

  5. erik zegt:

    de organisatie heeft helemaal geen schuld!!! dat zijn tenminste nog mensen die leuke feesten (ben de laatste 5 keer geweest) organiseren. het punt is dat er in berlijn veel meer plek is en dat je daar alle kanten op kan. dit is de schuld van de regering, want die geeft steeds minder geld uit aan beveiliging en feesten waar mensen dolgraag heen willen.die willen dat je op de wereld kom om alleen maar te werken en belasting te betalen. petje af voor de lui die dit soort feesten organiseren!!!!!

Laat een reactie achter