uw advertentie hier?
 
|

Opnieuw sneeuw in Limburg

LIMBURG – Het KNMI heeft opnieuw een weeralarm uitgeroepen in Limburg. Vannacht is er op verschillende plaatsen zo’n 15 centimeter gevallen.

Het vliegveld Maastricht Aachen Airport heeft vandaag ook zijn deuren gesloten. De banen zijn er zo slecht aan toe dat er geen enkel vliegtuig kan landen of opstijgen. Niet alleen de luchthaven wordt gehinderd door de sneeuw. Ook de auto’s, openbaar vervoer, fietsers en voetgangers. Het KNMI laat weten dat het bijna onmogelijk is om de auto te pakken. Door het te kort aan strooizout in de provincie is het onmogelijk om alle openbare wegen te strooien. Het openbaar vervoer wordt ook verzocht om niet de weg op te gaan, dit geld ook voor fietsers. Als je echt weg moet adviseert het KNMI om met de voet te gaan.

Tags: , , , , , , , ,

Laat een reactie achter