uw advertentie hier?
 
|

Tristan van der Vlis schutter Alphen a/d Rijn

De identiteit van het drama dat zich op zaterdagmiddag rond 12.00 uur afspeelde is bekend geworden. De schutter zou Tristan van der Vlis zijn.

Het motief van Tristan zijn daad is vooralsnog onbekend. Wel is duidelijk dat Tristan in geestelijk nood verkeerde terwijl hij het bloedbad in het winkelcentrum aanrichtte. Van der Vlis schoot met een machinegeweer meerdere mensen neer en het dodental is inmiddels naar 7 gestegen.

Van der Vlis schoot zich zelf na zijn daad door zijn hoofd. De politie is een grootschalig onderzoek gestart en heeft inmiddels een onderzoek ingesteld in de woning van de ouder van Tristan. De moeder van van der Vlis zou dodelijk gewond geraakt zijn en de vader zwaar gewond.

Door diverse mensen werden op Twitter berichten en foto`s geplaats terwijl de gehele Nederlandse media in Alphen aan de Rijn constant in afwachting is van de laatste feiten.

Tristan zou een bekende zijn van de politie, waarvoor is vooralsnog niet bekend geworden.

Het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat van der Vlis in het bezit was van een wapenvergunning

Op Nu staan foto`s van het incident

Tags: , , , , , , , ,

2 Reactie`s op “Tristan van der Vlis schutter Alphen a/d Rijn”

  1. karin zegt:

    Heel triest dat een gewone jongen zo de weg kwijt kan raken.en zoveel leed veroorzaakt. daar zijn we allemaal medeschuldig aan. niemand wil zich aan een ander storen,druk met onszelf en zien vaak niet dat er voor onze ogen iemand afglijdt. totdat er een drama gebeurd en iedereen weer verontwaardigd is.dat het hier gebeurd alsof wij anders zijn. weer een stille tocht en volgende week gaan we masaal weer verder met de andere kant op kijken!!!

  2. Ben zegt:

    ja precies, de achterbaksheid van een groot deel van “`t volk” ;p

Laat een reactie achter