uw advertentie hier?
 
|

Overvaller Haagse juwelier ontvlucht

Afgelopen zondagavond viel de Haagse recherche een woning binnen aan de Ruivenstraat in Zoetermeer. De 18 jarige bewoner wordt er van verdacht betrokken geweest te zijn bij de overval op Juwelier Stratman in Den Haag

De politie kwam de man op het spoor nadat buurtbewoners hem herkenden vanaf de beelden die de politie eerder vrijgegeven had zo meldde omroep West.
Buurtbewoners hebben hem herkend op vrijgegeven bewakingsbeelden, meldde Omroep West in de nacht van zondag op maandag.
De gezochte jongen werd niet in de woning aangetroffen. Aldus getuigen wiste de man kort voor de komst van het arrestatieteam via de achterdeur te ontkomen. De politie liet in een verklaring weten dat de inval bij een lopend onderzoek hoort en dat er in de zaak rondom de dood geschoten juwelier geen aanhoudingen zijn verricht.

Tags: , , , ,

Laat een reactie achter