uw advertentie hier?
 
|

CJIB ziet miljoenenclaim tegemoet

CJIB leeuwardenIn afwachting van de uitspraak van een hogere rechter zijn advocaten bezig om voor de beboete mensen formulieren aan het maken voor een terugvordering van de administratiegelden die bij een bekeuren werden door berekend. Als deze kosten worden terug gevorderd zal dat neer gaan komen op een miljoenenclaim voor het CJIB in Leeuwarden.

Iedereen die een bekeuring heeft ontvangen moest daarbij ook zes euro administratiekosten betalen. Aldus de kantonrechter blijkt dat dit bedrag niet afgedragen hoeft te worden. Aldus het CJIB betreft dit één geval en is dit niet van toepassing op een ieder. De wetgever heeft echter bepaald dat een ieder recht heeft op een gelijke behandeling. Het CJIB is eerder tegen deze uitspraak in beroep gegaan,

Tags: , , , , ,

1 Reactie op “CJIB ziet miljoenenclaim tegemoet”

  1. Patrick Lashley zegt:

    Waar kan ik dat standaardformulier terugvorderen CJIB administratiekosten vinden?

Laat een reactie achter