uw advertentie hier?
 
|

Man met pijl door hals

Konstantine Myakush is tijdens een vakantie op in een recreatiepark getroffen door een pijl in zijn hals. Hij snelde naar de EHBO en arriveerde met een pijl door zijn hals op de spoedafdeling van een ziekenhuis in Moskou. De man was met zijn familie op vakantie in een recreatiepark en keerde met  souvenier terug naar Moskou.

De pijl doorboorde de hals van de vakantieganger maar als bij een wonder overleefde hij het voorval. Volgens de politie kwam het projectiel van een schuttersclub in de buurt van het vakantiepark. Er zou geen opzet in het spel zijn aldus de politie die een onderzoek instelde.

Myakush bleef kalm en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Dokters slaagden erin om de pijl te verwijderen. Myakush moet echter nog wel even in het ziekenhuis blijven. De artsen gaan ervan uit dat hij volledig zal herstellen aangezien de pijl geen vitale delen heeft geraakt.

Pijl door hals

Tags: , , , , , ,

Laat een reactie achter