uw advertentie hier?
 
|

Samsung Galaxy S3 ontploft

Een Ierse man is met de schrik vrijgekomen nadat zijn nieuwe Samsung Galaxy S3 ontplofte toen deze in de carkit zat. De man liet weten dat er plotseling een witte vlam, vonken en een knal uit de telefoon kwamen.

Direct na de ontploffing haalde de man het toestel uit de carkit en zag dat de telefoon van binnen verbrand was. De hitte had zelf de behuizing van de Galaxy S3 laten smelten. Het toestel deed het nog wel, maar had geen bereik meer

Nadat de support-service van Samsung het verhaal had gehoord, kreeg de man wel een nieuwe Samsung Galaxy S3 van Samsung.

Het is onbekend of er een fout in het toestel zat. De mogelijkheid bestaat dat het te maken met de carkit en de verwarming van de auto van het slachtoffer. Samsung USA zegt de zaak te onderzoeken. Eerder ontbrandden andere mobiele apparaten, waaronder de iPhone 4 en de iPod nano 1G.

Tags: , , ,

Laat een reactie achter