uw advertentie hier?
 
|

Medische toestand prins Friso blijft onveranderd

Toestand prins Friso blijft onveranderdDe Medische toestand prins Friso blijft onveranderd. Hij ligt nog steeds in coma in een ziekenhuis in Londen. Dat vertelde prins Willem-Alexander zaterdagochtend tijdens een fotosessie in de buurt van zijn huis op landgoed De Horsten in Wassenaar.

De diagnose die door artsen in Innsbruck is gesteld na het skiongeluk dat Friso trof, is volgens de prins nog steeds onveranderd. Zodra er verandering komen in zijn toestand, zal dat via de RVD worden gecommuniceerd. „Ik hoop dat we in de toekomst met een positief bericht kunnen komen.”

Willem-Alexander zei dat prinses Máxima en hij een druk jaar achter de rug hebben met vele hoogtepunten, waaronder van de president van Turkije. „Met alle emoties die daarbij komen, en dat gaat je niet in de koude kleren zitten.”

Tijdens de jaarlijkse fotosessie poseerden Willem-Alexander, Máxima en hun dochtertjes prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane, gekleed in roze zomerjurkjes, voor zo’n vijftig fotografen en cameraploegen. Het gezin kwam geheel Hollands op de fiets aanrijden.

 

VIDEO:

Tags: , , , , , , , , , , ,

Laat een reactie achter