uw advertentie hier?
 
|

Toekomst Nicky van Dam en Patricia Paay dubieus

Toekomst Nicky van Dam en Patricia Paay dubieusDe toekomst tussen Nicky van Dam en Patricia Paay is niet bepaald rooskleurig. Patricia laat weten dat Nicky op een gegeven moment verder moet gaan met zijn leven, zo bericht het Parool. Patricia laat in het verhaal ook weten dat ze nooit meer wil trouwen.

Ze laat ook weten dat ze zich niet helemaal aan geeft. Als reden heeft Patricia dat hij 28 jaar is en dat de relatie ook eigenlijk helemaal niet kan. Ook laat ze weten dat ze als mens om Nicky geeft en dat ze veel van hem leert. Uiteindelijk zal hij door moeten met zijn leven. Ik wil dat ook, we zien wel hoe dat gaat lopen.

Buiten het feit dat de relatie tussen Nicky van Dam en Patricia op zijn einde aan het lopen is vertelde Patricia wel dat ze van Nicky houdt. Ze wonen al enige tijd samen en dat gaat prima. Hij kwam op het juiste moment voorbij en is nadien eigenlijk niet meer weggegaan. Patricia laat weten dat ze samen veel lol hebben, maar Nicky eigenlijk al huisgenoot ziet.

Patricia Paay en Nicky van Dam hebben elkaar ontmoet na de breuk met Adam Curry. Ook was de breuk tussen de 2 al eerder onderwerp van gesprek

Tags: , , , , ,

Laat een reactie achter